Nieuws

 • No Show! Niet verschenen op afspraak!

  Het komt helaas regelmatig voor dat patiënten een afspraak maken om vervolgens niet op het spreekuur te verschijnen. Hiermee gaat onnodig spreekuur tijd verloren. Deze verloren tijd gaat met name ten koste van andere patiënten, die ook graag een afspraak willen maken.

  Als het niet lukt om op een afspraak te komen, meldt dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) bij de assistente. Met ‘overmacht’ wordt rekening gehouden.

  Wat gebeurt er wanneer u niet (tijdig) afzegt?

  Wanneer u niet op uw afspraak komt, krijgt u in uw medisch dossier een aantekening NVZB (Niet verschenen Zonder Bericht). Dit is voor alle medewerkers in de praktijk zichtbaar. Als u niet uw afspraak afbelt brengen wij kosten in rekening.  Let op: dit bedrag wordt niet vergoed door uw zorgverzekering!

  Hoogte van het ‘niet verschenen zonder bericht’ tarief

  De tarief dat wij in rekening brengen is € 25,00 voor een consult.

  Gezien het feit dat dit niet meer incidenteel gebeurt, maar regelmatig, hebben wij ons genoodzaakt gezien, conform landelijke richtlijnen (LHV, Landelijke Huisartsenvereniging) deze regel in te voeren.

   

 • Wij zijn in samenwerking met MijnGezondheid.net uw interactie met ons digitaal uit te breiden. Hierdoor kunt u, online, met de huisarts contact houden.

  Als u hierin geïnteresseerd bent dan kunt u zich aanmelden met deze link mijngezondheid.net