« terug naar vorige pagina

FysioFIT Den Haag

Fysiofit Den Haag is een algemene PLUSpraktijk voor fysiotherapie die multidisciplinaire, doelmatige en efficiënte zorg biedt. Iedereen kan – zonder verwijzing van een huisarts – bij ons terecht bij pijn en ongemakken ten gevolge van problemen aan het bewegingsapparaat. Onder het motto ‘Samen werken aan herstel’ begeleiden wij u naar een snelle en zo volledig mogelijke revalidatie. Aanpak van de oorzaak door middel van oefenprogramma’s – en dus een actieve houding van de patiënt – staat hierbij voorop.

Fysiofit Den Haag biedt meerdere therapieën voor blessures aan spieren, pezen, banden of gewrichten. Er zijn beweeggroepen voor mensen die leiden aan specifieke ziektes of aandoeningen om de nadelige gevolgen daarvan zoveel mogelijk te beperken en onder sport & ontspanning vindt u programma’s die passen in een gezonde leefstijl; ter preventie van klachten of als ondersteuning van een behandeling of operatie.

Onze praktijk bestaat uit een team van 18 fysiotherapeuten die allen een of meerdere specialismes hebben. Tevens zijn bij ons werkzaam: twee Mensendiecktherapeutes, een (sportmasseur), een BGN-geregistreerde gewichtsconsulent, een praktijkmanager en twee administratief medewerkers. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten, er is veel ruimte voor (na)scholing van de therapeuten en wij hebben verschillende samenwerkingsverbanden met externe specialisten en ziekenhuizen, zodat er snel over en weer kan worden doorverwezen.

U kunt ons vinden in een van de volgende vestigingen: Statenkwartier, Centrum, Vaillantplein, Ruijsdaelstraat en Benoordenhout. De openingstijden verschillen per vestiging en per dag. In de vestiging Benoordenhout behandelen we niet alleen mensen met reguliere klachten, maar richten we ons met name op mensen met chronische lage rugklachten, sporters, senioren en zwangere vrouwen